A Bátor táborról
Táborozóink
Önkéntesség
Adományozás

Jelentkezés

Nyári Táborok 

Akár voltál már Bátor Táborban, akár nem, szeretettel várjuk jelentkezésedet Nyári Táborainkra 2014. január 02-től. Milyen gyerekek jönnek a táborba? Az adott betegségcsoportban kölyök és kamasz korosztály szerint jönnek a gyerekek.

   
  A kölyök turnusokban
7-13 éves gyerekek táboroznak.

 A kamasz turnusokba
13-18 éves korig jöhetnek a gyerekek.

A nyári táborok folyamatosan zajlanak 2014. június 12-től egészen augusztus  31-ig. Ebben az időszakban hat turnusban érkeznek a gyerekek a táborba és természetesen az önkéntesek is, akik számára egy turnus felkészítéssel és lezárással együtt 11 napot jelent (és persze rengeteg élményt). A jelentkezési időszak nyári táborainkra:2014. január 2. - február 16.
 


Amennyiben lekésted az idei nyári tábort, de jövőre szeretnél értesítést kapni a jelentkezés kezdetekor, írj Évinek (e.kruchio@batortabor.hu), s elmenti e-mail címedet.
 


Turnusaink időpontjai:

I.   Turnus - Kölyök onkológia

2014. június 12-22.

II.  Turnus - Nemzetközi kamasz onkológia

2014. június 26 – július 6.

III.  Turnus - Kamasz onkológia

2014. július 10-20.

IV.  Turnus - Nemzetközi kölyök onkológia

2014. július 24 – augusztus 3.

V.   Turnus - Kamasz diabétesz

2014. augusztus 7-17.

VI.  Turnus - Kölyök diabétesz

2014. augusztus 21-31.

                      

Testvér Táborok

A tavaszi Testvér Táborokban az beteg gyerekek mellett az egészséges testvéreket is várjuk, mivel fontosnak tartjuk a testvérkapcsolatok erősítését, s azt is, hogy minden testvérre megfelelő mennyiségű figyelmet és elismerést tudjunk nyújtani. Ide azok az önkéntesek jelentkezhetnek, akik már voltak korábban a Bátor Táborban.

 

Jelentkezési időszak: 2014. január 2. - február 16.Lélekmadár Tábor

A Lélekmadár Táborba olyan családokat várunk, akik daganatos megbetegedésben vesztették el gyermeküket. Az élményterápiás foglalkozások mellett szakemberek segítségével biztosítunk lehetőséget a gyászoló családoknak az emlékezésre, gyásszal való foglalkozásukra. A Lélekmadár Tábor a családok és az önkéntesek számára is 3 alkalomból áll (ősz-tavasz-ősz ciklus). Ide azok az önkéntesek jelentkezhetnek, akik már voltak korábban a Bátor Táborban.

   

Jelentkezési időszak: 2014. július 7-27.


Családi Tábor

A Családi Táborokban a beteg gyermek kevesebb, mint 6 éves. Ebben az esetben kiemelten fontosnak tartjuk az egész család közös élményszerzését, az együtt töltött önfeledt szórakozás lehetőségének biztosítását. Ide elsősorban azok az önkéntesek jelentkezhetnek, akik már voltak korábban a Bátor Táborban.


   

Jelentkezési időszak: 2014. augusztus 18. - szeptember 14.


Keresés...

BÁTOR TÁBOR. ÉLMÉNYTERÁPIA DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEKNEK.