A Bátor táborról
Táborozóink
Önkéntesség
Adományozás

Beköszöntő

Kedves Látogatónk!

 

A Bátor Tábor Alapítvány évente 450 önkéntes közreműködésével valósítja meg a daganatos, és cukorbeteg gyerekek számára szervezett terápiás rekreációs programjait. Közép-európai élményterápiás központként évente 600 krónikusan beteg magyar, cseh, lengyel és szlovák gyereket táboroztatunk ingyenesen.

 

Ha idetaláltál (reméljük, nem véletlenül), nézz körül, mit is jelent az önkéntesség a Bátor Táborban, hányféleképp lehet hozzánk önkéntesként csatlakozni! Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy szeretnéd valamilyen önkéntes módon segíteni az Alapítvány munkáját, ezt pedig sokféleképp teheted! :)

 

Jelentkezhetsz hozzánk tábori önkéntesnek, ha úgy érzed, szeretnél közösségben lenni, élményeket adni és kapni, s minderre van 10 napod a nyaradból! Lehet hozzánk jelentkezni irodai munkára is, hiszen mindig izgalmas kicsit a kulisszák mögé belesni, hogyan is működik az Alapítvány, hogyan készítjük elő táborainkat.

A SeriousFun Children's Network tagjaiként európai és amerikai testvértáboraink lehetőségeiről is tájékozódhatsz itt, érdemes körbenézned! További módja még az önkénteskedésnek, ha abban segítesz, hogy minél többen értesüljenek rólunk, a küldetésünkről.

 

Mindezen lehetőségekről és még sok más érdekességről olvashatsz ezen a felületen, nagyon örülünk, hogy itt vagy!  

 

Jó olvasgatást!

 

Szép napot!

 

                                          Juhász Csili                                                              Kruchió Évi

                                                                                     és

 Önkénteskoordinátor                                   Önkénteskoordinátor-asszisztens     

Keresés...

BÁTOR TÁBOR. ÉLMÉNYTERÁPIA DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEKNEK.