A Bátor táborról
Táborozóink
Önkéntesség
Adományozás

Jogi nyilatkozat


Kérünk, figyelmesen olvasd el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi szabályokat a Bátor Tábor Alapítvány minden olyan esetben alkalmazza, amikor meglátogatod az általa üzemeltetett oldalakat, vagy kapcsolatba lépsz valamelyik információs e-mail címmel. Amennyiben e szolgáltatásunkat használod, magadra nézve kötelezőnek ismered el az alábbiakat:


A www.batortabor.hu oldalakon megjelentetett tartalom

  1. A Bátor Tábor Alapítvány által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.
  2. A Bátor Tábor Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.
  3. A Bátor Tábor Alapítvány nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekre a Bátor Tábor Alapítvány weboldala hivatkozik, vagy amelyek a Bátor Tábor weboldalára hivatkoznak.


Általános feltételek

     
  1. A Bátor Tábor Alapítvány fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
  2. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működésből, hiányosságból, pontatlanságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Bátor Tábor Alapítvány jelen nyilatkozattal kizárja.


Adatkezelési elveink

  1. A látogatók által megadott személyes adatokat a Bátor Tábor Alapítvány bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább.   
Keresés...

BÁTOR TÁBOR. ÉLMÉNYTERÁPIA DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEKNEK.