A BÁTOR TÁBORTÁBOROZÓINKÖNKÉNTESSÉGTÁMOGATOM!
A Bátor Tábor támogatásának új formája: minden liter üzemanyag 5 Ft támogatást ér

A Bátor Tábor Alapítvány a MOL segítségével egy új lehetőséget teremtett az Alapítvány támogatására. Amennyiben a MOL Bátor Tábor Green Kártyával vásárol üzemanyagot, literenként 5 Ft-al támogatja a Bátor Tábor programjait!. A kártyát magánszemélyek és vállalkozások is díjmentesen igényelhetik és használhatják. Minél többet tankol ezzel a kártyával, annál több támogatáshoz juttatja Alapítványt. A támogatás összegéről évente tájékoztatjuk a kártyatulajdonosokat, hogy ezúton is megköszönhessük segítségüket. A vállalkozások számára a Támogatás összegéről az Alapítvány évente adóigazolást állít ki.


A Bátor Tábor Green kártya előnyei

 • - Üzemanyag vásárlásakor literenként 5 Ft támogatás a Bátor Tábor Alapítvány javára
  - Vállalkozások és magánszemélyek is igényelhetik
  - A kártya tulajdonosa havi összesítő számlat kap a felhasználásról
  - Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül
  - Ingyenes kártyatiltás és új kártyaigénylés (tel.: +36 40 202 202)
  - Egyéni limit beállítási lehetőségek: napi-, heti-, havi- negyedéves vagy éves limit
  - Egy fogyasztó több kártyát is igényelhet
  - Kártyánként termékkör beállítási lehetőségek a vásárolható termékekre és az igénybe vehető szolgáltatásokra
  - VKK használata (Virtuális Kártya Központ)

Hogyan működik a MOL Bátor Tábor Green Kártya, és miként lehet a használatával támogatni a Bátor Tábort? 

A MOL Bátor Tábor Green Kártya egy előre feltölthető üzemanyagkártya. A kártya használója a MOL kijelölt ún. „törzskútjainál” (jelenleg 333 kútnál) az elkölthető egyenleg erejéig üzemanyagot, töltőállomási szolgáltatásokat és shop termékeket vásárolhat. A vásárló az adott kúton érvényes listaárat fizeti az üzemanyagért, ám a Bátor Tábor minden liter megvásárolt üzemanyag után literenként 5 Ft támogatáshoz jut!. A törzskutak listáját megtalálhatja a mellékletben, a törzskút lista későbbi változását pedig a MOL kutakon és a www.mol.hu honlapon kísérhetik figyelemmel.

Kártyaigénylés módja

A kártyát a kártyaigénylő lap kitöltésével igényelheti.
Kitöltési útmutató letölthető innen.
 

Igénylőlap vállalkozások és magánszemélyek részére

      Letöltés       Valamint igényelhető a Tábor-Ért Kft-nél (1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 46-48,  tel: +36-1/302-8808)

A 2 példányban kitöltött és aláírt igénylőlapot küldje el az alábbi címre:
Táborért Kft.
1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 46-48

Az elkészült kártyákat és külön borítékban a PIN kódot a MOL postán juttatja el az Ön által megadott levelezési címre, az igénylőlap és a meghatalmazás beérkezését követő 15 napon belül.

A Kártya aktiválása

A MOL Nyrt. által postán kiküldött Kártyákhoz mellékelt átadás-átvételi bizonylatot – az azon szereplő kártya szám(ok) ellenőrzése után – a Vevőnek a Kártyák aktiválása céljából, aláírással – cégek esetén cégszerű aláírással – ellátva vissza kell küldeni a MOL Nyrt. részére faxon (+36 1 887 7676) vagy postán.

A Kártya használata

A kártya feltöltése
A Green Kártyát a MOL törzskútjainál készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel töltheti fel.
A feltöltést banki átutalással is megteheti (számlaszám: ING Bank Zrt. 13700016-01015021-00000000). Banki átutalás esetén a Vevő köteles az átutalási megbízás megjegyzés rovatába a Vevő adatlapon a MOL által megadott MGREEN (+9 számkarakterből álló) vevőkódot feltüntetni, mint befizetési azonosítót. Az átutalásos feltöltés esetén 3-5 nap alatt válnak a kártyák felhasználhatóvá.
A kártya egyenlegének erejéig a MOL törzskutaknál vásárolhat üzemanyagot, töltőállomási szolgáltatásokat és shop termékeket.

A kártya egyenleg lekérdezés
Aktuális kártya egyenlegét megkérdezheti a MOL Kiskereskedelmi Ügyfélszolgálatán: Telefon: +36 40 202 202

Számlázás
Kártyák központi vagy töltőállomási feltöltéséről a MOL az ÁFA Tv. 13. § (3) bekezdés és 259. § 15. pont értelmében számlát vagy egyszerűsített számlát nem állít ki. A Kártyával végzett vásárláskor a tranzakciók időpontjában és helyszínén a Vevő csak nem-adóügyi bizonylatot kap. A MOL havonta, legkésőbb a tárgyhót követő hónap 15. napjáig az ÁFA Tv. 164. § szerinti gyűjtőszámlát állít ki a Vevő részére, amelyet postai úton küld meg.

Mi a teendő, ha a kúton derül ki, hogy nincs elég fedezet a kártyán?
A kártya azonnal feltölthető a kúton készpénzzel vagy bankkártya segítségével. Ekkor az egyenleg azonnal rendelkezésre áll, és a kártya további fizetésre használható.

A Kártyák az alábbi beállításokkal rendelhetők

Rendszámra szóló kártya, amellyel a Kártyán szereplő forgalmi rendszámú járműbe tölthető üzemanyag. Az üzemanyag csak a gépjármű üzemanyagtartályába tölthető.
Névre szóló kártya esetén a MOL Nyrt. a vásárlási jogosultság ellenőrzése céljából (PIN-kód ismeretében) jogában áll a Kártyabirtokostól személyi azonosításra alkalmas okmányt kérnie. Névre szóló kártya esetén az üzemanyag csak a gépjármű üzemanyagtartályába tölthető, tetszőleges rendszámúba.
Garázs kártya, mellyel név és rendszám ellenőrzés nélkül – a PIN-kód ismeretében – tetszőleges gépjármű tankjába vásárolható üzemanyag.
Hordós kártya, melynek használója rendszám- és aláírás ellenőrzés nélkül – a PIN-kód ismeretében – bármilyen – üzemanyagok tárolására engedélyezett- edénybe és/vagy járműbe is vételezhet üzemanyagot.
   
Gyorsítósáv

Gyorsítósáv Amennyiben a Vevő szeretné kártyáját az elfogadói hálózat egyes töltőállomásain megtalálható kezelő nélküli kútoszlopoknál (Gyorsítósáv) használni, akkor az első ilyen használat előtt engedélyeztetni szükséges a kártyát erre a típusú tranzakcióra.

Virtuális Kártyaközpont (VKK)

A VKK használatára szerződéskötés után lehet regisztrálni, a MOL-tól kapott vevőkódjuk ismeretében. A regisztráció két módon történhet:

1. az internetes űrlapot kitöltve, kinyomtatva majd elfaxolva (http://www.mol.hu/hu/vallalati_ugyfeleknek/szolgaltatasok/e_ugyintezes/vkk/regisztracio/) vagy
2. a MOL honlapján elérhető nyomtatványt kitöltve majd elfaxolva (http://www.mol.hu/hu/vallalati_ugyfeleknek/termekek/uzemanyagkartyak/mol_green_kartya/ - "MOL Green ÁSZF - VKK használatának feltételei és szabályozása 3.sz.m.").

Ezután a megadott e-mail címére megkapja a felhasználónevet és jelszót, amivel beléphet a VKK-ra.
VKK-n az alábbi funkciók érhetőek el:
 Kártyaigénylés, -aktiválás, -tiltás, adatok módosítása, lekérdezése
 Tranzakciós gyorslista, tételes tranzakció kimutatás lekérdezése
 Számlaállományok, -mellékletek letöltése, megjelenítése
 Mobil számok és a hozzá tartozó események beállítása
 Saját adatok megjelenítése

További információ

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az info@taborert.hu címen.


Köszönjük, hogy a MOL Bátor Tábor Green Kártya használatával is segíti a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyerekek élményterápiás gyógyulását, hozzájárul a Bátor Táborban folyó nemzetközi színvonalú és hírű munka folytatásához!

A tájékoztatót letöltheti innen, nyomtatható változatban.
Keresés...
BÁTOR TÁBOR. A DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEK GYÓGYULÁSÁÉRT.