A Bátor táborról
Táborozóink
Önkéntesség
Adományozás

Szja 1% daganatos gyerekekért!

SEGÍTS TE IS ADÓD 1%-ÁVAL
SEGÍTSD ADÓD 1%-ÁVAL A BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNYT!

A Bátor Tábor Alapítvány idén már több mint 1000 rákos megbetegedéssel élő, hemofíliás, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladással kezelt gyereknek biztosít sikerélményekben gazdag, gyógyító élményeket.

A daganatos és krónikus betegségekkel harcoló gyerekek élete igazi küzdelem. A Bátor Tábor élményterápiájával hozzásegítjük őket a győzelemhez.

Segíts adód 1%-ával, hogy  a súlyos betegségekkel küzdő társaik is győzhessenek!
Az szja egy százalék felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név Bátor Tábor Alapítvány
Adószám 18107913-1-41
Letölthető Szja 1%-os adónyilatkozat
ÉLMÉNYTERÁPIA DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEKNEK 

Nyolcnapos, teljesen ingyenes turnusainkban a rákos megbetegedéssel vagy más krónikus betegséggel élő táborozók olyan programokon vehetnek részt, amelyeken betegségükből adódóan máshol nincs lehetőségük. Lovagolnak, eveznek, íjászkodnak, falat másznak, zene-, és táncterápiás foglalkozásokon vesznek részt – nincs más dolguk, csak játszani.

A sok közös játék és a sikerélmények hatására a bátrabbakká, magabiztosabbakká, derűsebbekké válnak, és újra megtanulnak mosolyogni, nevetni, rosszalkodni, viccelődni, élvezni az élet örömeit. Táborainkban javul a beteg gyerekek énképe, erősödik a gyógyulásukba vetett hitük és így gyógyulási esélyeik is növekednek. A Bátor Tábor Alapítvány módszereinek a daganatos beteg gyerekekre gyakorolt pozitív hatását tudományos kutatások is igazolják.

2001 óta több mint 5000 súlyos beteg gyermek részesült gyógyító élményekben a Bátor Tábor Alapítvány élményterápiás táboraiban (daganatos, rákos megbetegedések, diabétesz, JIA). Célunk, hogy a következő 10 évben már 6000 táborozón segíthessünk.

 

Minden eddigi könnycseppünket mosolyra cseréltük a Bátor Táborban!

 

- egy daganatos táborozónk édesapja - 


Alapítványunk az elmúlt években beérkezett szja egyszázalékos felajánlásokat daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás táborozására fordította. Az erről szóló éves jelentéseket a képekre kattintva olvashatod el:


                                                                 

                                                               

A Bátor Tábor Alapítvány köszönetét fejezi ki minden támogatójának, akik az elmúlt évek során a rákos megbetegedéssel élő, leukémiás, daganatos vagy más krónikus betegségben szenvedő gyermekek lelki terápiáját segítették személyi jövedelemadójuk egy százalékának felajánlásával.

Keresés...

BÁTOR TÁBOR. ÉLMÉNYTERÁPIA DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEKNEK.