A BÁTOR TÁBORTÁBOROZÓINKÖNKÉNTESSÉGTÁMOGATOM!

Könyvesboltokban a Bátor Tábor jótékonysági mesekönyve

A Bátor Könyv minden eladott példánya a beteg gyerekeknek szervezett tábori turnusainkat segíti.


Október 25-én a Libri Allee könyváruházban mutatták be a világ első Facebook-alapú meséjét, a Bátor Könyvet. A tengerben élő Csepp története tizenhárom elismert közéleti személyiség tollából ered, de a mese születését több ezren követték és alakították az Interneten is. A kalandos történet fejezetről fejezetre az olvasók szavazatai és hozzászólásai alapján vett új fordulatokat a www.batorkonyv.hu oldalon. Így lett a Bátor Könyv a világ legtöbb szerzővel büszkélkedő meséje.

A cselekmény fonalát D. Tóth Kriszta indította el, az ő fejezetét Bakos Piroska, Bazsó Gábor, Csiszár Jenő, Geszti Péter, Kepes András, Lackfi János, Mautner Zsófia, Oroszlán Szonja, Rácz Zsuzsa, Schell Judit, Süveges Gergő és Varga Livius írásai követték. A szerzők egyedi stílusa, írói eszközei és világképe minden részt önálló csemegévé tesz. A Lolamesékkel már többszörösen bizonyító D. Tóth Kriszta író-szerkesztői munkája és Holló Anna lenyűgöző illusztrációi pedig garantálják, hogy a Bátor Könyv az egész családnak élvezetes perceket szerez.

 

A Bátor Tábor mesekönyvének minden eladott példánya súlyos beteg gyerek élményterápiás táborozását segíti. A Bátor Könyv így nemcsak értékes olvasmány, hanem értékes segítség is: 144 oldalnyi keményfedeles jóérzés. Karácsonyra is kiváló ajándék lehet. (Egy példány ára 2490 forint.)

A Bátor Könyv megvásárolható a Libri, a Bookline, a Líra és a Pagony üzleteiben, valamint a Kartonjáték.hu oldalon. Online vásárlás itt.

D. Tóth Kriszta – újságíró, a Bátor Könyv író-szerkesztője: Csepp történetének írása és szerkesztése hétről hétre a gyermekkoromban nagyapámmal töltött meseórák hangulatát hozták vissza az életembe. Az pedig, hogy a mi bátor mesénkkel olyanokon segíthetünk, akikre igazságtalanul nagy terhet rótt a sors, különleges ajándék mindannyiunknak, akik részt vettünk a könyv létrehozásában. Hálás vagyok, hogy a Bátor Tábor megtalált a feladattal.
 
Mautner Zsófia – gasztronómiai újságíró: Örömmel vettem részt a Bátor Könyv tizedik fejezetének megírásában, és minden héten nagy izgalommal vártam, hogyan folytatódik tovább Csepp története. A sokféle szerzőnek köszönhetően olyan színes, szórakoztató és gazdag lett, hogy nem is tudom eldönteni, gyerekeknek vagy felnőtteknek nagyobb élmény az olvasása.
 
Rácz Zsuzsa – író, újságíró: Minden, ami Bátor Tábor, a szívügyem. Fontos, hogy mindenkihez eljusson a hír: van egy fantasztikus hely, van egy kivételes csapat, akikre számíthatunk, ha baj van. De a Bátor Tábornak is szüksége van ránk, a mi támogatásunkra a programok fenntartásához és működtetéséhez. Mindenkit arra kérek, ha teheti, segítse őket.
 
Geszti Péter – szövegíró, előadó: A Bátor Tábor egyike azon kevés – általam ismert – alapítványoknak, amelyekről tudom, hogy nem pusztán jó szándékú, de professzionális szervezet is. Érdemes támogatni, jól tudják hasznosítani a kapott értékeket.Keresés...
BÁTOR TÁBOR. A DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEK GYÓGYULÁSÁÉRT.