A BÁTOR TÁBORTÁBOROZÓINKÖNKÉNTESSÉGTÁMOGATOM!

Már márciusban elkezdődött a tábori szezon a Bátor Táborban!

2011-ben már összesen 11 turnusban fogadunk beteg gyerekeket. Élményterápiás programjaink idén is a tavaszi Testvér Táborokkal kezdődtek. Ezeken a programokon a beteg gyerekek és a testvéreik is részesülhetnek az élményterápia jótékony hatásaiból.


Március végén daganatos és haemofíliás gyerekek, április második hétvégéjén pedig cukorbeteg gyerekek érkeztek a táborba. A két turnusban összesen 99 táborozót fogadhattunk. Hogy mire volt elég ez a néhány nap? Íjász, lovas és magas-kötélpálya programokra, fényképész, kézműves, színjátszó és természetbúvár foglalkozásokra. És becsusszant egy-egy kirándulás Arthur király birodalmába, Egyiptomba és Görögországba is. Mindez a hatvani Bátor Táborban.A Testvér Táborokban kisebb és nagyobb testvérek együtt kalandozhatnak. A közösen szerzett élmények és barátok mellett rácsodálkozhattak egymás ügyességére, bátorságára. Közben észrevétlenül erősödnek testvérkapcsolataik is, ami segítségükre lehet a betegséggel való szembenézéskor is.

A „Világjárás” és az „Excalibur” is nagyon tetszett. De talán az volt a legkirályabb, hogy szombat este a Bátor Tábor induló közös éneklése közben az öcsém elsírta magát, és ahogy láttam én is sírva fakadtam, olyan aranyos volt. De azt  még mindig nem tudtam meg, hogy min sírt.
Egy táborozónk visszaemlékezése

Fényképek a Bátor Tábor Fotógalériájában és a Facebookon .


Keresés...
BÁTOR TÁBOR. A DAGANATOS ÉS KRÓNIKUSAN BETEG GYEREKEK GYÓGYULÁSÁÉRT.